Je kent het gedoe vast wel: die ene serie die je volgt staat op Netflix, maar je wilt graag een film kijken die staat op HBO en je favoriete sportwedstrijden kan je alleen zien via een andere streamingdienst. En dan zijn er ook nog de TV-programma’s die je op NPO, SBS of een andere zender wilt kijken. Met IPTV is dit gedoe verleden tijd. Hoe dit mogelijk is en waarom dit enorm goed nieuws is, dat lees je hieronder.

Kijk alles bij IPTV zonder abonnement ergens anders

Een abonnement hebben bij soms wel 5 verschillende streamingdiensten is natuurlijk ontzettend onhandig. Je moet overal zoeken naar die ene film die jij wil zien. En dan is het nog maar te hopen dat die film op een streamingdienst staat waar jij een abonnement voor hebt!

Als je een abonnement hebt bij IPTV, dan hoef je nog maar één dienst te doorzoeken voor je favoriete films, series en programma’s. En je hoeft je ook geen zorgen te maken of het gewenste aanbod wel beschikbaar is. IPTV heeft namelijk zo’n 12.500 nationale en internationale zenders en maar liefst 45.000 films en series beschikbaar.

Met IPTV krijg je een groter aanbod voor minder geld

Minder betalen en toch meer kijken? Dat is wat je kunt verwachten met een IPTV abonnement. Een abonnement bij IPTV kost namelijk een stuk minder dan een gemiddeld tv-abonnement bij een provider zoals KPN of Ziggo. En dan hebben we het nog niet eens over al die losse abonnementen voor streamingdiensten, die je allemaal kunt opzeggen wanneer je voor IPTV gaat.

Gebruik een IPTV-box of ga voor een Smart IPTV abonnement

Met IPTV kun je televisie kijken zonder een tv-aansluiting te hebben. Het enige wat je hoeft te doen is de app downloaden op je smart-tv. Nadat je een Smart IPTV-abonnement hebt afgesloten, kun je meteen alles regelen en kijken wat je wilt via deze app.

Heb je geen smart-tv? Niet getreurd. Je kunt ook eenvoudig een IPTV-box aanschaffen. Hiermee wordt je internetsignaal omgezet naar een tv-signaal, waardoor je nog steeds even eenvoudig kan genieten van al je favoriete series, films en programma’s.

Benieuwd of IPTV iets voor jou is?

Als je meer wilt weten over IPTV, kijk dan vooral even verder op onze site. Je leest bijvoorbeeld alles wat je moet weten over het gebruik van IPTV, maar kunt ook een kijkje nemen bij de uitgelichte zenders. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons.