Het beste IPTV abonnement in 2024? IPTV kopen!

Beschikt u over een smart-tv van een van de volgende merken; Samsung, LG, Philips, Sony, Panasonic, Hisense of een andere smart tv met Android besturingssysteem? Dan kunt u de IPTV app downloaden vanuit uw playstore of webwinkel op uw smart tv. U ontvangt onze uitgebreide IPTV pakketten met zenders zonder tussenkomst van een ontvanger/decoder.

IPTV abonnementen gebruiken

Om gebruik te maken van IPTV, heeft u een abonnement nodig. Een IPTV abonnement (internet protocol television) is een kijkservice die ervoor zorgt dat u toegang krijgt tot alle tv-zenders en streamingdiensten in 4k kwaliteit.

Het verandert de manier waarop we televisie kijken, doordat u nu tv kijkt via internet in plaats van via de kabel. Met een iptv-abonnement kunt u het complete aanbod van duizenden kanalen en VOD te ontvangen. Het enige wat u hiervoor nodig hebt, is een stabiele internetverbinding. 

U kunt IPTV op verschillende apparaten als uw smart telefoon, smart tv, iPad/tablet, computer, iOS, Android box of Dreambox gebruiken. Maar ook zonder smart tv kunt u IPTV kijken. Hiervoor gebruikt u een IPTV kastje of IPTV box. Deze koppelt u via een HDMI-kabel aan uw televisie waarna u met een abonnement direct IPTV kunt kijken.

Wij bieden de beste IPTV abonnementen met een ruime keuze uit verschillende IPTV pakketten. Met een IP TV abonnement krijgt u toegang tot alle zenders inclusief de betaalde diensten zoals Ziggo Sport, FOX Sports, Eredivisie, meer dan 7000 tv-zenders en uiteraard veel en veel meer!

 

IPTV kijken via het internet of IPTV box

Een IPTV abonnement werkt volledig via het internet. U heeft een snelheid nodig van minimaal 6 Mbps met een stabiele internetverbinding of uw mobiele 3G of 4G-internetverbinding om perfect tv kijken zonder problemen. Het IPTV abonnement is zeer uitgebreid en beschikt over een ruim assortiment aan nieuwste films en series. Een ip tv abonnement Nederland werkt ook voor IPTV België. 

Wilt u (bijna) gratis IPTV geheel vrijblijvend uitproberen? Kijk dan hier voor onze aanbieding! 

GOUD pakketten

Aanbevolen internetsnelheid voor IP TV

Je hebt alleen een stabiele internetverbinding (bekabeld) nodig met een minimale internetsnelheid van 6 mbit/ps. Onze IPTV app of IPTV ontvangers werken optimaal via een internet kabel.

Wifi of via uw 4G mobiel internet behoort ook tot de mogelijkheden echter is dit NIET standaard. Lees hier meer over Smart IPTV!

 Kosten

Voor € 6,65 per maand (i.c.m. 12 maanden IPTV service) heeft u met een IPTV-abonnement  toegang tot alle zenders inclusief alle betaalpakketten. U zit nergens aan vast!

Geen onvoorziene kosten! Geen stilzwijgende verlengingen! Onze IPTV service is geheel op prepaid basis. U bepaalt, wij draaien!

Wilt u IPTV eerst uitproberen voordat u iets afsluit? Dat kan met IPTV zonder abonnement! Wij bieden een proefperiode van 24 uur voor slechts 2 euro!

Altijd & overal IPTV

U kunt nu overal ter wereld tv kijken en genieten van de nieuwste bioscoopfilms of uw favoriete series. Of u nu op een camping in Spanje vertoefd of op een zakenreis in New York zit, u bent altijd voorzien van alle zenders en de nieuwste bioscoopfilms met ons IPTV-abonnement.

Lekker makkelijk in gebruik, plug & play!

ZILVER pakketten

Voor nog meer kanalen, films, series en extra features zoals 4K UHD beeldkwaliteit en de mogelijkheid tot terug kijken
raden wij het GOUD pakket aan.

Installeer DONTV IPTV applicatie & geniet meteen!

In 3 simpele stappen

Stap 1: Ga naar uw applicatie store APP store (voor Android Google play store)
Stap 2: U selecteert rubriek ‘video’
Stap 3: U download de app ‘NET IPTV of SMART IPTV’
Stap 4: Er verschijnt een mac address, zoals onderstaand weergegeven en deze dient u naar ons te versturen, zodat wij uw tv kunnen activeren

Lukt het niet?Wij staan voor u klaar. Onze helpdesk helpt u graag!
100% installatie garantie!

U krijgt standaard de volgende IPTV pakketten:

Viaplay is een online streaming service die premium live sporten, Viaplay Originals, Hollywood films en series en kinderprogramma’s aanbied. Je kan sporten zoals F1, Bundesliga, PDC Darts, vrouwen voetbal van Italië Serie A en Zweden Damallsvenskan, Matchroom snooker en pool, KSW MMA vanaf 1 Maart 2022 bekijken en Premier League voetbal vanaf Augustus 2022.

 
ESPN is het sportkanaal van Nederland! Met ESPN Eredivisie en ESPN International in één pakket (4 zenders) geniet u van nationale en internationale sporten. Met onze IPTV service krijgt u GRATIS toegang tot ESPN!

Met Ziggo sport HD pakket mist u geen enkel sportief hoogtepunt! Europees top voetbal, Formule 1, Internationaal top tennis, golf, MMA en nog veel meer. Op onze IPTV abonnement ontvangt u gratis het Ziggo Sport HD pakket.

Elke maand nieuwe films. Met een film 1 HD pakket laat u ongestoord genieten van de nieuwste blockbusters en arthouse films in digitale beeld- en geluidskwaliteit. Met 5 thema kanalen van Film 1, is er altijd een film die bij u past. Bij IPTV-KOPEN.NL ontvangt u gratis het FILM1 HD pakket. In ons IPTV abonnement is FILM1 standaard toegevoegd.

 TV Royaal HD pakket

Dit is het meest complete tv-pakket. Met meer dan 50 extra zenders en onbeperkt genieten van honderden films, series en tv-programma’s. Het TV royaal pakket is zeer uitgebreid op ons IPTV abonnement.

Kinderpakket

Het pakket waar alle verhalen tot leven komen, waar vriendjes spelen en waar het elke dag een feest is om kind te zijn. Het is een magische plek met karakters waar de kids van houden. IPTV-KOPEN.NL beschikt over een ruim assortiment aan kinder zenders. Onze IPTV abonnement beschikt namelijk ook over Baby tv, Nickelodeon, Nicktoons, Nick junior en nog veel meer…

 

Hindi pakket

Geniet van deze ruhje verzameling Indiase zenders vol met films, entertainment, nieuws, sport en muziek in het Hindi, Urdu en Gujarati. Met ruim 700 Indiase zenders komt u zeer zeker niks te kort met ons IPTV abonnement. Verschillende zenders uit verschillende streken in India.

Internationaal IPTV zenders

Zonder meerprijs zijn er ook internationale IPTV pakketten leverbaar! Staat uw land/taal pakket er niet bij laat het ons weten. Wij zullen er alles aan doen om uw pakket toe te voegen.

 

De voordelen van IPTV kopen

De voordelen van IPTV kopen zijn talrijk als u op zoek bent naar een flexibele manier om televisie te kijken. Met IPTV smarters en IPTV apps, kunt u genieten van televisie-inhoud zonder abonnement bij verschillende aanbieders. U heeft alleen een app of IPTV box nodig voor IP TV en een internetverbinding. Een ander voordeel van IPTV is dat u kunt kiezen uit verschillende IPTV pakketten, met streams, betaalzenders en meer dan 15.000 kanalen!

Met een IPTV-pakket heeft u toegang tot on demand televisie-inhoud en onbeperkt tv kijken via uw favoriete apparaten. Met een groot aantal sportzenders en meer dan 7000 kanalen om uit te kiezen, heeft u toegang tot alle zenders in SD of HD kwaliteit. U kunt kiezen uit verschillende IPTV-abonnementen in onze webwinkel die bij uw behoeften passen en eenvoudig streamen van uw favoriete stream aanbieders in hoge kwaliteit. 

IPTV-KOPEN.COM

Alle zenders in huis voor 6,65 euro per maand (in combinatie met een 12 maanden IPTV pakket). Goedkoper TV kijken dan met IPTV kopen is onmogelijk!

OPENINGSTIJDEN KLANTENSERVICE

Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-21:00
Donderdag 09:00-21:00
Vrijdag 09:00-21:00
Zaterdag 09:00-21:00
Zondag 09:00-21:00